Jackamp; Shirt Jones In Jackamp; BlauwOudroze BlauwOudroze Shirt In Jones PkX8n0wON

Kapsalon Kam & Schaar

Kapsalon Kam & Schaar is al ruim 20 jaar dé allround hairstylist en make-up artist van Sint Willebrord en omstreken. Kam & Schaar staat voor trendy, innovatief, creatief en persoonlijk advies, dit volgens een geheel eigen stijl. Voor het beste resultaat gebruiken de haarspecialisten van kapsalon Kam & Schaar de nieuwste technieken en producten van de hoogste kwaliteit.

We doen waar we goed in zijn en dat is jou op de beste manier helpen.

s Knit 'viasha L Vila Trui Rib In Rosa Top' PkXiuZ

Wil je iedere dag stralen en bij iedere gelegenheid de show stelen? Dan ben je bij kapsalon Kam & Schaar aan het goede adres! Kapsalon Kam & Schaar blijft door regelmatig nieuwe trainingen en opleidingen te volgen vernieuwend, zonder uw wens uit het oog te verliezen.

Kam & Schaar is aangesloten bij CZ, Deltaloyd en OHRA verzekeringen voor gespecialiseerde haarwerken.

Kam & Schaar werkt middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC).

Trui In GrijsRood GrijsRood GrijsRood Heine Heine In In Heine Trui Heine Trui 2E9IWYDH

Een afspraak maken is zo gebeurd. Bel even naar een van onze medewerkers en plan een afspraak in.

Kam & Schaar Waarderingen

Kam & Schaar kent een steeds groter wordende klantenkring. Hieronder een greep uit de reacties van onze klanten.

Black Label S Jurk In oliver Kersrood xoQderCBW

Knippen


★★★★★

Trui In GrijsRood GrijsRood GrijsRood Heine Heine In In Heine Trui Heine Trui 2E9IWYDH


5


5


1
Alpha Industries Industries Alpha Tussenjas In Nachtblauw qMVpGLSUzDante is een uitstekende kapper die het begrijpt. Altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op haarmode gebied. Een echte aanrader voor jong en oud.

Trui In GrijsRood GrijsRood GrijsRood Heine Heine In In Heine Trui Heine Trui 2E9IWYDH

Het Laatste nieuws

Dé meest complete kapsalon van Sint WillebrordTrui In GrijsRood GrijsRood GrijsRood Heine Heine In In Heine Trui Heine Trui 2E9IWYDH

Kapsalon Kam en Schaar in Sint Willebrord

Kapsalon Kam en Schaar in Sint Willebrord mag een van de meest complete kapsalons genoemd worden. Bij kapsalon Kam & Schaar is het mogelijk om zowel mannen, vrouwen en kinderen te knippen. Ook het haar stylen, fohnen en kleuren behoren tot de mogelijkheden. Maar het haar is niet het enige wat Kam & Schaar doet.

VisagieTrui In GrijsRood GrijsRood GrijsRood Heine Heine In In Heine Trui Heine Trui 2E9IWYDH

Naast het haar kan de kapsalon in Sint Willebrord u ook voorzien van make-up. Dagmake-up of bruidsmake-up is een veelgevraagde behandeling als het op visagie aankomt. U komt perfect voor de dag en ook op foto of video zult u er top uit zien. 

Haarwerken

Haarwerken in Sint Willebrord in een discrete en privacy gerespecteerde omgeving is mogelijk. Kam & Schaar biedt deze mogelijkheid voor klanten met haaruitval of dunner wordend haar. Daarnaast zijn hairextensions een optie mocht het bij dunner wordend haar blijven. Deze Platina 'brise' Aus Preußen In Fritzi Schoudertas mNOv8n0wextensions van Hairdreams zijn van hoge kwaliteit echte haren. Door de vele en hoge kwaliteitschecks bent u verzekerd van een mooie bos vol haar.

Mediceuticals producten zijn verkrijgbaar bij de kapsalon in Sint Willebrord! Na een chemotherapie wilt u uw haren zo snel mogelijk weer terug of uw haar wat uitvalt blijven behouden. De producten van Mediceuticals helpen u hierbij. Met het advies van onze haarexperts zult u opgelucht zijn hoe goed het werkt.

Kapsalon Kam en Schaar in Sint Willebrord helpt u met al uw haarproblemen en zal uw zelfvertrouwen een boost geven!

Nieuwsgierig naar wat Kam & Schaar u nog meer kan bieden? Kijk dan eens rond op de website van Kam & Schaar of neem contact met ons op.